Yoga op de Kaaij

Wie kent de Kaaij niet? Altijd goed voor een hapje eten, drankje erbij en misschien zelfs even dansen… Op deze gezellige en ontspannen plek, op de strand aan de Waal, geef ik woensdag 2 augustus om 19:00 een hatha yogales. Doe je mee?

De les is geschikt voor alle niveaus. Of je nu al jaren yoga doet of dit je eerste les is. We beginnen met staande houdingen, daarna zittende en tenslotte liggende houdingen. En we sluiten af met een welverdiende ontspanning. Mijn stijl van lesgeven kenmerkt zich door een heldere instructie en veel aandacht voor de adem en bewustzijn.

Praktisch:
*Neem je eigen (yoga)mat en/of badhanddoek mee.
*Vrijwillige bijdrage
*De Kaaij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s